Sunday, March 15, 2009


13 comments:

LiMaP5 March 19, 2009 at 12:30 PM  
This comment has been removed by the author.
LiMaP5 March 19, 2009 at 12:34 PM  

mana nak dpt contact list semua kp n pkp haritu. aku lost contact r..kalau dpt list tuh kan bgs.

Alias March 19, 2009 at 4:20 PM  

insyaallah..nnt akan dihantar ke semua sbp list name,no phone n email...

Nabiella Zainal March 19, 2009 at 5:53 PM  

tak nak try buat forum ke untuk mgpsbp?
maybe akan lg senang utk share pendapat
Try usha nih..
http://www.forumms.net/

Hot Monkey March 20, 2009 at 12:44 AM  

bro...
tulisan nie xclear la...

Pemimpin SBP March 20, 2009 at 11:03 PM  

Assalamualaikum.utk pengetahuan kp dan pkp,kertas nombor dan email blum diedarkan lagi.harap bersabar

Abdi Syukur March 25, 2009 at 10:47 AM  

salam all prefex.
good luck in the future exam... one question, who is the author of this blog anyway? what are the members supposed to do? can we talk on the regular life in hostel first before the complicated leadership skill.? ok three questions. fine. salam.

QISS April 14, 2009 at 8:58 PM  

siape yg buat blog ni?hee

atiey_92 May 10, 2009 at 11:28 AM  

lalalalala...
saper yg pegang blog nie..
better jadikn kp nga pkp as member of this blog faster...
then baru bleh maju..
lalala~~
keje tok naekkn taraf pon x penat kn?~~

amer hadi@BRaInS May 12, 2009 at 10:35 PM  

abbas tak tukar gambar blog terbaru ke???
hehehe!!!

Post a Comment

About This Blog


Assalamualaikum wbt. Salam ukhuwah kepada semua Pemimpin SBP. Untuk makluman semua, blog ini masih berada dalam pembikinan. Segala kesulitan dan kelemahan harap dimaafkan. Blog ini membuka kepada semua ahli untuk menghantar post dalam blog ini. Sebarang post boleh dihantar ke Koordonator II MGPSBP, al-Akh Hijjaz (hijaz_starian@yahoo.com) atau kepada Presiden MGPSBP, al-Akh Abbas (abbas_ki54@yahoo.com). Selain itu, kami memohon semua ahli untuk menghantar butir berikut kepada kami (SU atau Presiden)melaui e-Mail:

1) Gambar passport (jika ada)
2) Nama Penuh
3) No IC
4) Sekolah
5) Jawatan
6) e-Mail
7) Blog
8) Yahoo Messenger
9) No Tel

Segala maklumat di atas akan dikemaskini dalam blog mgpsbp. Diharapkan kerjasama semua ahli.

Tambahan maklumat, Post dalam blog ini akan di bahagikan kepada yang berikut :

1) Tazkirah Buat Pemimpin (Berkaitan agama)
2) Dari Pemimpin Kepada Pelajar (Harapan kepada pelajar)
3) Sifar Salahlaku (Berkaitan masalah disiplin dan jalan penyelesaiannya)
4) Isu Semasa (Berkaitan isu di sekolah)
5) Strategi (Berkaitan program yang dijalankan cth: Kertas Kerja Minggu Pemurnian Disiplin)
6) Q & A (Segala macam soalan-BEBAS)
7) Pengumuman

Diharapkan semua ahli dapat membantu dalam menjayakan blog ini.

Wassalamua'alaikum wbt.

Al-Faqir ila Allah,
Abbas Bin Ismail
KISAS

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP